duminică, 31 martie 2013

Ciorba ardeleneasca de perisoare

Ingrediente:

oase porc
carne tocata porc si vita
ou
ceapa, morcov, telina,
patrunjel radacina, leustean
ardei gras rosu si verde
morcov
zeama de varza sau bors
smintina

Mod de preparare:
 
Se caleste o ceapa potrivita impreuna cu putin ardei gras (rosu si verde), morcovii si patrunjelul taiati rondele.
Se stinge cu apa rece si apoi se pun oasele de porc (cu putina carne pe ele) impreuna cu telina taiata in cubulete mici. Cind sint fierte pe jumatate, se fac perisoare mici din carnea tocata combinata cu ou, sare, piper, un pic de Delikat si un pic de orez. Cind perisoarele sint fierte, se pune zeama de varza sau borsul(dupa gust) si se mai lasa sa fiarba cca. 15 minute. Se ia de pe foc si se pune leusteanul tocat marunt.Se serveste ca atare sau cu smantana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...