duminică, 31 martie 2013

Ciorba de ciuperci

Ingrediente:

1/2 kg ciuperci
4 l zeama de carne(supa)
2-3 morcovi
1 albitura
1 rosie
1 ardei gras
1 ceapa
1 galbenus
smintina
1 lingurita Delikat
frunze de leustean si de patrunjel verde
otet, piper
6 catei de usturoi

Mod de preparare:

Legumele (mai putin ciupercile) se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga ciupercile , zeama de carne ,Delikat ,piper si frunzele de leustean.
Se lasa sa fiarba bine iar la sfirsit se pune mujdeiul, se lasa sa fiarba doua clocote si se adauga galbenusul amestecat cu smintina si un polonic de ciorba fierbinte. Se potriveste gustul iar la servire se pune patrunjelul taiat. Se serveste cu ardei iute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...