joi, 28 martie 2013

CRAP FILE CU LEGUME SI MAIONEZA

Ingrediente

ulei 100ml
mustar cu hrean 2 linguri
maioneza 150g
castraveti murati 2
telina mica 1
ceapa 1
cartofi 3
morcovi mari 2
file de crap 5 buc.
faina 2 linguri
leg. patrunjel 1 leg.
marar 1
sare
piper

Mod de preparare

Treceti fileurile prin faina, apoi prajiti-le în ulei pâna se rumenesc bine pe ambele parti. Scoateti-le pe servetele absorbante si lasati-le sa se raceasca. Curatati cartofii, telina si ceapa, apoi fierbeti în apa cu un pic de sare cartofii si telina.
Tocati marunt ceapa si castravetii murati. Taiati în cubulete cartofii si telina, puneti-le într-un castron si amestecati-le bine cu ceapa, castravetii, maioneza, mustarul, patrunjelul si maratul, tocate marunt, sare si piper dupa gust.
Puneti fileurile de crap pe un platou si, pe fiecare puneti câte 2-3 linguri din amestecul de legume si maioneza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...