joi, 28 martie 2013

CRAP LA CUPTOR I

Ingrediente:

Crap 1-1.5 kg
ulei 125 g
bulion 100 g
usturoi 25 g
rosii 1 kg
lamaie100 g
vin alb 200 ml
piper,sare

Mod de preparare:

Crapul se curata, se spala, se da sare si piper si se freaca cu usturoi. Se asaza intr-o tava cu ulei,in care s-a pus o bucata de pergament de dimensiuni potrivite pentru ca pestele sa nu se prinda de tava, se toarna pe deasupra bulionul subtiat cu apa si mujdeiul de usturoi si se da la cuptor, stropindu-se din cand in cand cu sosul format.
Cand este aproape gata, se asaza peste peste felii de lamaie, iar de jur imprejur se asaza rosiile. Se toarna vinul si se da vasul la cuptor din nou pentru inca 15 min.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...