joi, 28 martie 2013

CRAP PICANT PE PAT DE VERDEATA

Ingrediente:

file de crap 600g
salata verde 1
ceapa rosie mare 1
morcov mare 1
muguri germinti de fasole 100g
lamâie 1
ulei de floarea soarelui 100ml
ulei de masline 50ml
boabe de piper rosu 1 lingurita
boia ardei iute 1 lingurita rasa
leg. patrunjel 1 sare

Mod de preparare:

Taiati fileul în bucati, spalati-l, scurgeti-l bine de apa, stergeti-l cu servetele absorbante, apoi presarati-l cu boiaua de ardei, piperul sfarâmat si sare, dupa gust. Prajiti pestele în uleiul încins, pâna când se rumeneste bine pe toate partile, apoi scoateti-l pe servetele absorbante si lasati-l sa se scurga de ulei.
Amestecati într-un castron ceapa taiata julienne, morcovul dat pe razatoarea mare, salata taiata fideluta si mugurii germinati de fasole. Stropiti cu ulei si zeama de lamâie si amestecati bine. Serviti câte o bucata de file de crap calda, pusa pe un pat de verdeturi si ornati cu frunzulite de patrunjel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...