joi, 28 martie 2013

CRAP RASOL CU BUCHETIER DE LEGUME

Ingrediente:

Crap 1,2 kg
cartofi 500 g
fasole verde (conserva) 350 g
pesmet alb 50 g
morcovi 550 g
patrunjel 100 g
ceapa 150 g
unt 100 g
dafin
piper
otet 9° 50 ml
sare

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala in mai multe ape si se opareste cu otet diluat in apa.Intr-un vas pentru fiert pestele se pune 150 g morcovi, patrunjelul, ceapa, frunza de dafin, piper si sare si se fierb circa o ora. Dupa ce zarzavatul este fiert se asaza pestele pe gratarul vasului si se coboara pestele in vas si se lasa sa fiarba 10 min. Se scoate gratarul cu pestele din apa si se aseaza cu grija pe un platou.
Cartofii se curata de coaja, se tale cuburi si se fierb in apa cu sare. Morcovii ramasi se rad pe razatoare si se fierb separat cu sare si 50 g unt. Fasolea se inabuse cu 50 g unt si 2 linguri de pesmet.
Se aseaza pestele pe un platou, iar alaturi se aranjeaza cele trei garnituri (cartofii, fasolea si morcovii) si se presara cu verdeata.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...