marți, 26 martie 2013

CRAP UMPLUT CU CIUPERCI SI NUCSOARA

Ingrediente:

1-2 kg crap
1 kg ciuperci
1 kg ceapa rasa
2 catei usturoi
1 lingura faina
250 g unt
citeva bucatele de nucsoara
patrunjel
sare, piper
1 lingura bulion de rosii

Mod de preparare:

Se curata pestele, se scot intestinele, se spala, se sterge si se sareaza. Ciupercile spalate se taie feliute subtiri si se inabusa in putin unt cu ceapa rasa, usturoi pisat, nucsoara, o lingurita de patrunjel tocat marunt, piper, sare, faina si bulion proaspat. Se umple burta crapului cu acest amestec si se coase. Se asaza pestele intr-o tava, punind restul de unt taiat bucatele si 2-3 linguri de apa si se da la cuptor o ora. Se stropeste din cind in cind pestele cu sosul din tava. Dupa ce s-a copt, se asaza pestele pe o farfurie, se scoate ata, se toarna restul de sos din tava si se serveste fierbinte.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...