2 bucati file crap
2-3 morcovi 200 gr mazare
200 gr fasole verde
1 telina
1 lamaie
pudra usturoi
sare, piper
100-150 gr de unt
Mod de preparare:
Fileurile de crap, se spala, se
tamponeaza cu hartie absorbanta, se sareaza, pipereaza, si se pudreaza cu 1-2
lingurite de pudra de usturoi pe ambele parti si se pun pe gratar, mare atentie
sa fie facut bine file-ul pentru ca, carnea este grasa si ni se poate face rau.
Legumele pot fi din amestecul mexican
sau se pot curata, spala si se incepe taierea legumelor in cubulete mici.
Se
pun legumele la fiert, cand sunt fierte legumele, se lasa la scurs , dupa care
se pune unt in tigaie si se trece la sotarea legumelor, primele se pun morcovul
si telina, fasolea verde si mazarea mai tarziu, se sareaza si pipereaza se lasa
cam 15 minute dupa care se scot si se aseaza pe platou.
Se trece la decorarea platoului,
neaparat se stoarce ½ de lamaie peste peste si se decoreaza cu felii de lamaie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu