1 lingura de icre sarate (preferabil de crap)
o felie groasa de paine
alba inmuiata in lapte sau apa minerala
500-600 g de ulei
zeama de la o lamaie
1 cescuta mica de apa minerala
1 ceapa mica.
Mod de preparare:
Intr-un bol preferabil de plastic se pun icrele si felia de paine
inmuiata in lapte sau apa minerala si apoi scursa. Se amesteca cu mixerul
icrele cu felia de paine, apoi adaugam putin cate putin ulei amestecand cu
mixerul la viteza maxima.
Cand obtinem o pasta groasa care se ia pe paletele
mixerului adaugam cateva picaturi de apa minerala si continuam sa
amestecam.Adaugam cate putin ulei, amestecam, daca pasta devine iar foarte
consistenta punem iar cateva picaturi de apa minerala.
In momentul cand
compozitia a inceput sa-si mareasca volumul alternam intre ulei si apa minerala
si zeama de lamaie, in functie de cat de acre vrem sa fie icrele. La sfarsit,
tinand cont de preferinta, putem pune o ceapa mica taiata foarte marunt.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu