vineri, 22 martie 2013

Mancare de sparanghel cu masline si rosii deshidratate

Portii: 4
Timp de gatire: 15 minute
Timp total de preparare: 30 minute

Ingrediente:

20 bucati sparanghel, verzi, purpurii sau albe
12 masline negre
12 rosii deshidratate
5 linguri de sos de la friptura de pui
ulei de masline
sare
piper negru

Mod de preparare:

Fierbeti apa cu un praf de sare, decojiti si spalati sparanghelul, apoi fierbeti-l in apa sarata. Apoi, raciti bucatile de sparanghel cu gheata. Strecurati si asezati sparanghelul pe o farfurie acoperita cu o panza. Introduceti maslinele in sosul de pui prajit. Intr- un vas adaugati uleiul de masline si aranjatui bucatile de sparanghel in el. Intoarceti-le bine, dandu-le o culoare deschisa, apoi adaugati rosiile deshidratate pentru a le incalzi. Aranjati sparanghelul, rosiile deshidratate si maslinele pe o farfurie si adaugati sosul si putin ulei de masline.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...