Ingrediente:
6 oua fierte tari, taiate felii
¼ ceasca de maioneza
2 lingurite de suc de lamaie proaspat
1 lingura de ceapa tocata marunt
¼ lingurita de sare
¼ lingurita cu piper
½ ceasca de telina tocata fin frunze de salata
6 oua fierte tari, taiate felii
¼ ceasca de maioneza
2 lingurite de suc de lamaie proaspat
1 lingura de ceapa tocata marunt
¼ lingurita de sare
¼ lingurita cu piper
½ ceasca de telina tocata fin frunze de salata
Mod de preparare:
Puneti deoparte 4 felii de oua, din centru, pentru ornare, daca doriti. Taiati restul de oua. Amestecati maioneza, sucul de lamaie, ceapa, sarea si piperul intr-un bol mediu. Adaugati
ouale taiate si telina, amestecati bine. Puneti la frigider, bolul fiind acoperit, pentru a se combina aromele.
Serviti pe frunze de salata si ornati cu feliile de oua ramase.
Puneti deoparte 4 felii de oua, din centru, pentru ornare, daca doriti. Taiati restul de oua. Amestecati maioneza, sucul de lamaie, ceapa, sarea si piperul intr-un bol mediu. Adaugati
ouale taiate si telina, amestecati bine. Puneti la frigider, bolul fiind acoperit, pentru a se combina aromele.
Serviti pe frunze de salata si ornati cu feliile de oua ramase.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu