1 buc peste - 700 gr
6 buc rosii
1
legatura marar
1 legatura parunjel
1 capatina de usturoi
1 buc. ardei gras
rosu
1 buc. ardei gras verde
2 buc ardei iuti
sare
un virf de boia iute
Mod de preparare:
Pestele se trece prin malai si se
pune la prajit, legumele se pun pe o plita la copt, separat se face un mujdei
de usturoi frecat bine cu putin ulei, apoi legumele se curata de coaja si se taie
in bucatele potrivit si se pun in mujdeiul facut, se adauga verdeata, ardeiul
iute, sarea si boiaua dupa gust si se amesteca totul. Dupa ce pestele s-a
prajit bine pe ambele parti se scoate pe o farfurie. Pe o
farfurie se pune pestele, iar peste el se pune saramura obtinuta. Se orneaza
cu o felie de lamiie.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu