Ingrediente:
1 cana lapte
1 cana lapte
2 linguri orez macinat
o lamaie
o ceasca ulei
sare
piper
verdeata
Mod de preparare:
Se amesteca orezul macinat cu putin lapte rece, restul de lapte se incalzeste pe foc mic, se adauga si orezul amestecat cu laptele rece si se tine pe foc pana se igroasa putin.
Aceasta compozitie se lasa sa se raceasca apoi se adauga putina sare, piper, lamaia stoarsa si uleiul cate putin. Se toaca verdeata marunt si se amasteca in sos.
In acest sos se mai adauga legume fierte (morcov, mazare, fasole verde) si peste din conserva (fara oase).
Mod de preparare:
Se amesteca orezul macinat cu putin lapte rece, restul de lapte se incalzeste pe foc mic, se adauga si orezul amestecat cu laptele rece si se tine pe foc pana se igroasa putin.
Aceasta compozitie se lasa sa se raceasca apoi se adauga putina sare, piper, lamaia stoarsa si uleiul cate putin. Se toaca verdeata marunt si se amasteca in sos.
In acest sos se mai adauga legume fierte (morcov, mazare, fasole verde) si peste din conserva (fara oase).
Se serveste rece.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu