joi, 28 martie 2013

ZACUSCA DE CRAP CU LEGUME SI CIUPERCI

Ingrediente:

1 crap file
1 lingura margarina
50 gr pasta de tomate
200 gr morcovi
1 ceapa mare
3-4 rosii
3 ardei grasi
20 masline
5 catei usturoi
100 gr
ciuperci din conserva ( 200 gr. ciuperci proaspete)
sare, piper ,foi dafin, cimbru, frunze telina taiate fin
1 legatura patrunjel taiat fin
100 ml vin alb

Mod de preparare:

Fileul de crap se va taia bare potrivite, se adauga condimente, si jumatate din margarina si se introduce la cuptor timp de 5 minute. Morcovul, ardeiul se va taia bare mici, ceapa felii subtiri, rosiile cuburi. Intr-o cratita se topeste margarina, se adauga morcovul, se caleste, apoi ardeiul, ceapa taiata, usturoiul, ciupercile si se mai calesc inca 5-6 minute. Se adauga vinul, apoi se toarna peste bucatile de peste, se adauga maslinele, restul de condimente si se introduce la cuptor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...